Daekbutikken.dk

Danmarks ældste webshop indenfor dækbranchen.

Webshop med over 20 års erfaring

Dæk og fælge samt biludstyr med prisgaranti

På vores webshop Dækbutikken.dk kan vi tilbyde et bredt udvalg af godkendte dæk og fælge i høj kvalitet, samt diverse tilbehør til din bil. Vi har et bredt udvalg af mærker inden for dæk, og kan tilbyde både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. Alle vores dæk er godkendte og bliver leveret fra de bedste europæiske importører – vi kan derfor garantere, at der på intet tidspunkt er tale om parallelimport.

For både vores alufælge og stålfælge gælder det, at de er godkendte og blandt de bedste på markedet. Vores fælge er Tüv typegodkendte, og du er dermed garanteret fælge, der passer til din bil, og er testet i både styrke og holdbarhed. Dette vil sige at uanset om du blot mangler nye fælge, dæk eller fælge med dæk, er vi leveringsdygtige i dæk og fælge af højeste kvalitet, der passer til din bil.

Er du i tvivl om valg af de helt rette dæk og fælge eller andre af vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe og rådgive, så du får de rette produkter.

Handler du hos os, er du sikret prisgaranti og hurtig levering, uanset om det er til din adresse eller direkte til en af vores samarbejdspartnere – samt fri levering ved køb over 500 kr.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.