Om os

1. klasses dækhotel

Kvalitetsdæk og service siden 1998

I 1998 fik Jens Vestergaard Andersen, også kaldet ’Dæk Jens’, ideen til at åbne Dækbutikken Aabybro. Han ville nemlig dele sin viden og ekspertise om dæk og fælge med danskerne og give dem en god oplevelse med kvalitetsdæk til fordelagtige priser.

Siden dengang er passionen for at holde danskerne godt kørende vokset og omfatter foruden salg af dæk, fælge og biludstyr nu også dækcenter med eget dækhotel for bilejere i og omkring især Aabybro, Aalborg og Nordjylland.

I vores dækcenter sørger vi for korrekt skifte, montering og behandling af dæk og fælge. Det er nemlig vores fornemste opgave at gøre dit liv som bilejer bare lidt nemmere, så du aldrig skal bekymre dig om dine dæk.

Vores dygtige team er fagudlært inden for området, så du altid kan være sikker på et professionelt og veludført stykke arbejde. Uanset om der er tale om montering af dæk og fælge, opbevaring af dæk, dækskifte eller noget helt fjerde, går vi hos Dækjens.dk aldrig på kompromis på hverken kvalitet eller service.

Samtidig kan du være sikker på, at dæk, fælge og biludstyr købt hos os er af topkvalitet samt leveres og monteres, så det passer 100% til din bil. Vi samarbejder nemlig kun med de officielle importører af dæk, så du ikke risikerer at få gamle eller ukorrekt opbevarede dæk.

EKSPERTER I DÆK

Vi vil være din foretrukne leverandør af dæk, fælge og udstyr

Hos Dækjens.dk vil vi være din foretrukne leverandører af dæk, fælge og biludstyr og dit personlige dækcenter. Derfor udføres alle opgaver hos os med fokus på:

  • Kvalitet
  • Ærlighed
  • Grundighed

Ingen forespørgsler er for små, og vi står altid klar til at rådgive dig, så du får det bedste og mest prisvenlige udbytte.

Kontakt os for at høre mere og få en uforpligtende snak om dine behov for dækservice. Kig forbi Dækbutikken, hvor du finder dæk, fælge og biludstyr til rigtig gode priser.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.